Contact

tel: 06- 274 815 54
info@meadowlands.nl

Bezoekadres studio

St. Annapark, gebouw St. Bernard
Noordsingel 39
5801GJ venray

 

Meadowlands

Bij Meadowlands kunt u terecht voor vakfotografie met een creatieve benadering. Het is altijd mijn bedoeling beelden te maken die oprecht en ongekunsteld zijn. Ook bij de kinderfotografie worden er geen toeters en bellen uit de kast gehaald zodat ook gevoelige zielen op hun gemak kunnen zijn. Mijn doel is een portret te maken met een natuurlijke expressie, zodat je „als jezelf” op de foto staat. Alle beelden worden zorgvuldig uitgelicht en nabewerkt voor een optimaal resultaat.

Heeft u belangstelling in tijdloze (studio-)portretten van kinderen of volwassenen of heeft u interesse in mijn Stillevens (Still Life werken) stuur me dan een mailtje (eventueel met specifieke wensen), dan zorg ik voor een prijs-overzicht. Een fotosessie is al mogelijk vanaf €75,- ! Ook zijn er regelmatig actie’s, houd daarvoor de site of de facebook-pagina in de gaten.
Heeft u fotowerk nodig voor zakelijk gebruik, neem dan gerust contact op voor een offerte op maat.

Ervaring:
Sinds 2002 ben ik werkzaam als professioneel  fotograaf en ik ben lid van beroepsorganisatie DuPho; Dutch Professional Photographers.
In portretfotografie behaalde ik in 2005 de internationaal erkende graad van Licentiate en in 2007 die van Associate. Daarbij won ik in 2007 de bronzen DIPP-Award met een serie portretten, en was in 2009 voor deze zelfde prijs genomineerd met een aantal Still Life werken.
Vanaf 2012 houd ik regelmatig exposities met mijn Still Life werken, dit is allemaal vrij werk en dus niet voor een opdrachtgever gemaakt.

         

Since 2002, I have been working as a professional photographer and have been a member of professional organization DuPho: Dutch Professional Photographers.

In portrait photography, I received the internationally recognized qualification of Licentiate in 2005 and that of Associate in 2007. Moreover, I won the bronze DIPP-Award in 2007 for a series of portraits and was again nominated for the same award in 2009 with a series of Still Life works.
Since 2012, I regularly exhibit my Stills, which are all independent works.

Meadowlands can be contracted for professional photography assignments with a creative approach and all the Still Life works on this website are for sale.
Please contact us for any of your professional photography requirements, we would be delighted to prepare a customized quotation for your consideration.

In case of any further questions, please do not hesitate to contact me any time.

Hartelijke groet,
With warm regards,

 

Ingrid Knelissen